Gorba

Så stor er Gorba (King Kong) blevet.

Jeg er så glad for Gorba. Han er den dejligste hund man kan tænke sig. Så kælesyg, klog, glad, legesyg og trofast. Han elsker besøg af børnebørnene og de elsker ham. Når de er her bliver der løbet og leget i højt tempo, indtil Gorba har fået nok og lægger sig på skødet af mig og slapper af.

Han er meget populær på plejehjemmet hvor min mand bor. Der får han lov at løbe frit rundt og tager gerne en tur ind på stuerne og hilser på beboerne. Han finder altid tilbage til vores stue og nyder at slappe af på skødet af Morfar.

Gorba er med rundt til alt. Han troner i cykelkurven og indkasserer mange klap og "nåhr'er". Han har været til Marathon ( som tilskuer), på loppemarkeder og vi måtte kæmpe os igennem Distortion fest i sidste uge. Det var lige højt nok, men vores sædvanlige vej var spærret.

Han løb rundt på Fælleden uden snor i dag. Altså rundt og rundt! Han løb lige i hælene på mig. Vi cyklede langt ind på Fælleden, så han ikke nåede at blive træt inden vi kom derhen. Gorba er rigtig dygtig til at sidde i cykelkurven, uden taske - Han er spændt fast.

Hvor har du dog gjort et godt stykke arbejde med ham, han er bare så legesyg og glad.

Mange kærlige hilsner fra Eva