Trixie

Da vi fik vores lille løve med hjem, tog vores liv en meget positiv vending. Vi kalder hende Trixie. Vi er en familie på far, mor, pige 9 år og en dreng 6 år.
Vi havde i periode overvejet at anskaffe os et kæledyr, da vi mente at det er en meget positiv del af børns opvækst. Det udvikler deres empati og omsorgsfølelse, samt det at børnene skal deltage i pasningen af dyret. Vi overvejede både kat og hund.
Da vi er en familie som elsker at rejse faldt valget på en lille hund, som vi kan tage med rundt. Men der var et problem - vi er 3 i familien som har astma og allergi.
Fra en bekendt hørte vi om Löwchen som nettop er en allergihund, og da vi havde læst og undersøgt lidt var vi ikke i tvivl om at den race var den rigtige for os. Det er en god familie hund og velegnet til mindrebørn.
Det er også det vi har oplevet. Trixie er blevet familiens nye midtpunkt. Hun er utrolig sød, kær og sjov. Vi har ikke grinet så meget som efter hun er kommet ind i familien.

Trixie er opdrættet i stueopdræt. Det har vi kunnet mærke og sat stor pris på. Hun er meget velafbalanceret i sin personlighed - ikke spor nervøs anlagt. Man kan mærke at hun er vant til at være blandt mennesker også hvor der er stor aktivitet. Når hun bliver træt trækker hun sig tilbage til sin iglo (hundeseng) hvor hun er fredet, og kommer glad frem igen nor hun er klar til at lege igen. Hun var næsten renlig da vi fik hende kun 3 måneder gammel - flor, ikke!!

Vi kan varmt anbefale hvalpe fra Small Lions til andre som overvejer at anskaffe en lille Löwchen.