Vores hunde

Aron 

Udover at være vores første hvalp (Soffie - Domino), har han også en meget sjælden farve. Der er meget få Champange farvede Löwchen i Danmark.
Han har en stor pels, og et kæmpe ego. Han er den dejligste, mest kælne og trofaste kammetrat men kan forestille sig.
Aron er Marius hund og han elsker ham. Aron sidder ofte og kigger tilbedende på Marius.
Han har fået meget fine bedømmelse på udstilling og er avlskåret


Domino
Domino er en ualmindelig smuk hanhund, han er meget maskulin og har en fantastisk smuk og nem pels. Han er blid som en engel og fræk som en slagterhund. Herlig kombination.
Han er meget nysgerrig, kvik og modig. Et fantastisk temperament.
Han er udstillet og har fået fine placeringer. Er avlskåret.


Davinci
Davinci flyttede ind hos os i 2010. Han er en ualmindelig glad lille fyr, en rigtig kælepotte. Han er en spinkel han hund.
Men han vil gerne bestemme over alt og alle. Men den går ikke, det gør Karla.
Han er et rigtigt pjattehoved, der elsker at lege med andre hunde. Hans favorit plads er på ryggen i sin mors arme og en finger der nusser hans lille mave og lår. Han er den mest kælne, kærlige lille vovse vi har. Men en lille bisse......
Davinci er Astrids hund. Han er udstillet og avlskåret.


Karla
Vores første løve. Mors Karla-pigen. Flokkens dronning. Verdens mest fantastiske lille løve. Hun er Hannahs lille uldtot.
Hun er bare så dejlig, smuk, sød, sjov og en rigtig lille dame. Hun har et roligt temperament, men elsker at lege og tumle rundt med de andre hunde og børn. Hun elsker at kaste med bamser og bolde.
Hun er udstillet og har fået rigtig fine resultater.


Mia
En rigtig dame. Hun er lidt tilbageholdende hvis hun ikke kender folk, men vagtsom og meget kvik. Mia har en dejlig pels og er en af mine ynglings løver. Hun har fast en sok (gerne lidt brugt), bamse eller et ben i munden, og hun deler gerne med os. Hun er meget kærlig og elsker at rende ude i haven og undersøge verdenen.
Mia er Mirandas hund og bedste ven. De er altid sammen, undtagen når Miranda er i skole.
Nu er de blevet teenagere og opholder sig begge helst i Mirandas hule.


Nuggi
Nuggi er nugga-farven (deraf navnet). Det er en meget sjælden farve. Hun er en sjov lille størrelse, hun passer hønsene i haven og sørger for at de andre fugle ikke spiser hønsenes mad.
Hun er meget vagtsom og ingen komme ind i vores have uden at vi får det at vide.
Nuggi er mormors hund, og har samme temperament som sin menneskemor.


Bellis
Bellis er egen avl (Domino - Karla). Hun er sin far op ad dage. Hun er en fantastisk tæve, der har et gå-på-mod der siger spar to. Der er intet der kan slå hende af pinden. Hun er med på den værste og den bedste.
Hun er Astrids hund og hun elsker hende. De er altid sammen.